• wo. dec 6th, 2023

Klussendomein.nl

Blog met veel klustips!

Gietvloeren voor keukens

DoorAdmin

jan 19, 2022

Een nieuwe keukenvloer is kiezen is een lastige klus. Er zijn in de keuken veel factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuwe vloer. Zo wilt u natuurlijk dat de vloer eenvoudig in het onderhoud is en niet snel beschadigd raakt. Daarom adviseren we u ook voor uw keuken een gietvloer aan te leggen. In horeca keukens is de gietvloer al jarenlang een populaire keus en nu stappen ook steeds meer woningeigenaren over. In dit artikel vertellen we u graag waarom de gietvloer een populaire keus voor in de keuken is. 

Welke factoren?

Een vloer in de keuken moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo wordt er in de keuken vaak geknoeid en worden er scherpe voorwerpen gebruikt. Een vloer die krasvrij is en eenvoudig in het onderhoud kan dan uitkomst bieden. De gietvloer heeft deze eigenschappen en is daardoor zeer handig voor in de keuken. Door de naadloze afwerking komt er bovendien geen vocht door uw vloer heen.

Welke vloer kiezen?

Voor keuken werden voorheen vooral tegelvloeren toegepast. Hoewel deze vloeren ook erg lang mee gaan hebben ze een belangrijk nadeel. Dit nadeel is het gebruik van randen. Hierdoor kan al snel rommel tussen de vloerranden ontstaan. Een troffelvloer wordt ook vaak ingezet.

Gietvloeren voor keukens

Een gietvloer biedt uitkomst voor uw keuken als u een duurzame vloer zoekt die eenvoudig in het onderhoud is. Een keukenvloer schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest, af en toe stofzuigen en dweilen en de vloer behoudt jarenlang zijn glans. In de keuken wordt ook vaak keuken beton ciré ingezet, dit product is bestand tegen hoge temperaturen en chemische middelen zodat de ondergrond altijd mooi blijft. 

Scherpe gietvloer offerte

Zoekt u naar een betrouwbaar bedrijf die u kan voorzien van een scherpe offerte voor het aanbrengen van een gietvloer. Als u een gietvloer laat aanbrengen is dat een flink investering en daarom is het zeker de moeite waard om wat verschillende offertes op te vragen! Lees dit artikel voor meer informatie en tips voor het aanvragen van een scherpe gietvloer offerte. 

Vergelijk verschillende bedrijven

Als u op zoek bent naar een gietvloer bedrijf dan is het altijd slim om wat verschillende bedrijven te bezoeken en offertes op te vragen. Zo ziet u gelijk met welke kosten u ongeveer rekening kunt houden. Als u besloten heeft om de gietvloer te laten leggen dan weet u gelijk welk bedrijf uw gietvloer voor de beste prijs kan aanbrengen. 

 

Als u een gietvloer offerte gaat aanvragen dan is het handig om vooraf alvast de nodig informatie op papier te zetten zodat het gietvloer bedrijf u zo snel en goed mogelijk kan helpen. Zo willen we natuurlijk weten om hoeveel vierkante meters het gaat, hoe groter de ruimte, des te scherper de prijs. Daarnaast willen we u andere wensen qua design en kleur graag weten. Op deze manier krijgt u snel een scherpe gietvloer offerte.

Door Admin