• wo. dec 6th, 2023

Klussendomein.nl

Blog met veel klustips!

Het beste gevelmateriaal voor jouw woning

DoorAdmin

okt 1, 2021

Zoek je gevelbekleding voor jouw woning? Kunststof gevelbekleding van Keralit is een absolute toevoeging aan jouw huis! In deze blog zetten alle pluspunten van Keralit voor je op een rij.

De voordelen van Keralit

Keralit is het best ontwikkelde product voor de afwerking van huizen en kantoren in de laatste jaren. Kunststof gevelbekleding heeft lage onderhoudskosten en heeft een fantastische uitstraling. Doordat Keralit onderhoudsarm is hoeft het niet meer geschilderd te worden. Daarnaast wordt de gevelbekleding van kunststof gemaakt, deze gaat dus veel langer mee dan houten gevelbekleding. Het unieke aan de Keralit gevel en dakrand is dat de gevelbekleding niet meer van het hout te onderscheiden is. Zo combineer je het comfort van kunststof gevelbekleding met de warme uitstraling van houten gevelbekleding.

Waar kun je het beste Keralit kopen?

Keralit is alleen verkrijgbaar via officiële dealers, zoals kunststofpanelen.nl. Dit is dé webshop van Nederland voor de scherpste Keralit en kunststof prijzen. Deze online webwinkel heeft verschillende modellen van Keralit op hun website zijn. Dit is ideaal inspiratiemateriaal voor jouw project. Deze webshop heeft een breed assortiment van Keralit- en kunststofproducten. Wat deze webshop onderscheidt van de concurrenten is dat gegarandeerd lage prijzen hebben voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast heeft Holland Kunststof razendsnelle levertijden met gratis verzending vanaf €600,-.

Keralit heeft bijna 40 kleuren om uit te kiezen, dus de kunststof bekleding is perfect voor elk huis of kantoor. Bovendien is onze gevelbekleding recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Keralit is een duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Doordat Keralit niet gevoelig is voor weersinvloeden, blijft het jarenlang mooi. Door de combinatie van oersterke materialen en een Uv-bestendige toplaag zijn de gevelbekleding en dakrandbekleding van Keralit onderhoudsvrij. Dankzij deze toplaag blijven deze panelen jaar na jaar kleurvast en weerbestendig. De unieke productsamenstelling garandeert een zeer lange levensduur en door de continue focus op kwaliteit is 10 jaar garantie de norm. Zo hoef je nooit meer te schilderen en kun je genieten van een strak afgewerkte woning. Kortom Keralit geeft gevel- en dakranden een blijvend mooie uitstraling en winnen ze het op alle vlakken van hout. Wil je keralit weten? Ga dan naar hollandkunststof.nl.

Door Admin