• wo. dec 6th, 2023

Klussendomein.nl

Blog met veel klustips!

Hulp nodig met een afgebroken sleutel? Bel een slotenmaker! 

DoorAdmin

jan 19, 2022

Een slotenmaker bellen is iets dat je misschien nog nooit hebt moeten doen. Nog nooit een sleutel afgebroken in het sleutelgat? Nog nooit jezelf buitengesloten? Gelukkig maar. Maar wanneer het toch eens voorkomt wil je graag weten wat te doen. Een slotenmaker kan jou gelukkig 24 u op 24 u helpen met jouw probleem. 

Gegarandeerde en snelle service

Jezelf buitensluiten is niet fijn en beroep moeten doen op een slotenmaker doe je liever niet. Maar soms kan het niet anders en dan wil je een slotenmaker vinden die je 100% kan vertrouwen. Wanneer je slotenmaker123 belt en uitlegt wat het probleem is, zal er samen met jou een afspraak gemaakt worden en deze wordt ook nagekomen. Op het afgesproken tijdstip zal de slotenmaker voor de deur staan om te helpen. De slotenmaker doet zijn best om er zo snel mogelijk te zijn. Wanneer er toch een spoedinterventie nodig is, kan je altijd de spoeddienst voor noodgevallen contacteren. 

Kosten voor een slotenmaker 

Een interventie van een slotenmaker is natuurlijk niet gratis. Zeker niet als het om een spoedinterventie gaat. De prijs zal afhangen van de werkzaamheden. De slotenmaker zal altijd proberen het slot te redden als dat mogelijk is, dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wanneer dit echter niet lukt, zal de factuur helaas wat oplopen. Ook wanneer er tijdens de avond, nacht of het weekend geholpen moet worden, ligt de factuur uiteraard wat aan de hogere kant. 

Niet dringende zaken 

Een slotenmaker in Mechelen kan natuurlijk ook gecontacteerd worden voor minder dringende zaken. Denk maar aan inbraakpreventie. Ook hiervoor kan je een slotenmaker bellen en het voordeel hierbij is dat je op voorhand een idee van de prijs hebt. Wat je ook nodig hebt, je kan altijd vragen om een offerte op te stellen zodat je weet wat je te wachten staat. Binnen de 24u na aanvraag heb je de offerte in de mailbox! 

Door Admin