Een ontvangstbalie is een van de belangrijkste kantoormeubelen

ontvangstbalie

Een ontvangstbalie is een van de belangrijkste kantoormeubelen

Kantoormeubelen van Moonenimportexport.nl bepalen mede de uitstraling van het interieur. Passen de meubelen bij het kantoor? Vloeken de kleuren van de bureaustoelen niet met de kleur verf op de wanden? Zorgen de bureaus niet voor een fletse uitstraling of geven ze juist pit? Kantoormeubelen zijn er in alle soorten en maten en kunnen net dat beetje extra uitstraling geven aan je kantoorinrichting.

Kantoorinrichting

Bij het inrichten van je kantoorpand heb je goed nagedacht over de uitstraling van het pand. Hoe deel je het in? Hoeveel ruimte heeft elke afdeling nodig? Is de kans groot dat je binnenkort weer uit moet breiden, en heb je daar dan plaats voor in het pand? Waar komt het magazijn? Komt er een kantine? En als je al die vragen hebt uitgedacht, komen de vragen over kleur- en stijlkeuze. Zijn er weinig ramen en wil je dat compenseren met lichte muren? Wil je fotobehang langs wanden die je eruit wilt laten springen? Welke kleur en soort vloer komt erin? Opbouwen en inrichten heeft altijd iets positiefs, een nieuwe start. Waar je thuis kunt kiezen wat je leuk vindt, moet je bij je kantoorpand ook denken aan je medewerkers. Vooral aan hen. In welke omgeving vinden zij het fijn om te werken? Wat inspireert hen? En wat is er nodig zodat zij op een goede en gezonde manier hun werk kunnen uitvoeren?

Klanten

Naast je medewerkers, moet je natuurlijk ook aan je klanten denken. Als zij op bezoek komen, hoe komt het kantoor dan op hen over? Daarom is het belangrijk om veel aandacht te schenken een de ontvangstruimte en de wachtruimte voor gasten. Deze ruimten moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook de sfeer van je bedrijf uitstralen.
De ontvangstbalie speelt daarbij de grootste rol. Een klant komt binnen en wat zoekt hij als eerst? De ontvangstbalie. Een mooie ontvangstbalie geeft een professionele uitstraling en daardoor heeft de klant of potentiële klant direct vertrouwen in het bedrijf. Op Moonenimportexport.nl staan relevante ontvangstbalies met een professionele uitstraling.