Goud in huis

goud in huis

Goud in huis

gouden interieur
Goud begint helemaal hip te worden in huis. Het is de nieuwe trend voor in de zomer, dus ga vooral Goud kopen. Hier sommen we een paar stijlen op die je huis transformeert in een luxe strandhuis.

Luxe Strandhuis

Een huis met roomwitte en gouden accenten transformeert je huisje in een 5 sterren hotel. Het zijn twee sterke kleuren en zorgen voor een luxe en krachtig effect. De roomwitte kleur is een basis kleur dat je huisje groot doet lijken. Door de warme gloed van de gouden kleuren, zorgt het voor een vrouwelijke en huishoudelijke sfeer. Gebruik vooral linnen en zijde stoffen voor de luxe uitstraling. Zo heb je het gevoel dat je elke dag in een hotel verblijft.

Bohemian Goud

Wil je die echte Ibiza sfeer in huis. Dan is riet en goud hout echt helemaal in. Het is een combinatie van Marrakech en Ibiza. De houten accenten zorgen voor een huishoudelijk en zomers gevoel, terwijl je met het riet de natuur weer dichterbij je haalt. Het is een romantische stijl. Decoreer je bank met veel gouden en witte kussentjes. Hoe meer dekens van verschillende zachte kleuren, hoe beter. Wil je je huis Ibiza feestelijk maken? Dan is een toevoeging van gemetalliseerd leer bij de slaapkamer een feestelijke touch! Niet alleen krijg je een romantische feeling, maar krijg je ook zin in een feestje.

Grafisch Goud

Een combinatie van Marmer of Hoogglans witte vloeren en goud heeft een Bling-Bling gehalte.
Je hebt net een huis van een Multi-miljonair. Wat belangrijk bij deze stijl is het materiaal. Gebruik veel verschillende steensoorten en verwerk deze in je meubels. Het gaat ook om de verhoudingen, wees subtiel. Een handvol goede woon accessoires is voldoende. Gebruik opvallende grafische elementen in goud. Dit geeft een designer look in het huis.

Party Party

Wil je het gevoel hebben dat je elke dag in feestje zit. Wil je van een feestelijk ontbijt tot een dinner party. Zet je bestek dan om in gouden kleuren. Van servies tot bestek en mix deze met witte linnen onderzetters. Wil je een extra chique sfeer? Decoreer je hele huis in het wit. Dus alle meubels, muren, vloer is allemaal in het wit en alle accessoires zijn in het goud. Dit zorgt voor een luxe en feestelijke uitstraling. Je bent elke dag VIP in je eigen huis!